Mazda CX‌-30 Forum banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
12 Posts
Discussion Starter #1
My information center screen went blank today, no radio, nothing. The rear view screen works and phone comes up on it, that's it. Anyone had or heard anything like this? 1500 miles on it. Going to see if I can find a fuse blown. It seemed to go out when my wife plugged her phone in to charge.
 

·
Registered
2020 Mazda CX30 Soul Red Select AWD
Joined
·
128 Posts
I had this happen one time over 9000 miles. Many computers on board sometimes they get out of wack. Just restarted the car to reboot it. Never had that happen again so far... If it is an issue you experience all the time then get it checked. Just like when your sell phone, computer or modem act up. All it usually takes is a quick reset.
 

·
Registered
Joined
·
12 Posts
Discussion Starter #4
Hello there,

Press and hold the volume knob to turn it back on.
It worked!!! Great, Thank you. So you can turn it off & on with the volume knob? My wife must of leaned on it while she was plugging in her phone. Love the car and Love this forum.
 

·
Registered
2020 CX-30 GS FWD, Snowflake White
Joined
·
659 Posts
It worked!!! Great, Thank you. So you can turn it off & on with the volume knob? My wife must of leaned on it while she was plugging in her phone. Love the car and Love this forum.
time to read that owners manual, lots of good info and tips in it. :D
 
  • Like
Reactions: Hawke

·
Registered
Joined
·
3 Posts
My information center screen went blank today, no radio, nothing. The rear view screen works and phone comes up on it, that's it. Anyone had or heard anything like this? 1500 miles on it. Going to see if I can find a fuse blown. It seemed to go out when my wife plugged her phone in to charge.
[/QUO
My information center screen went blank today, no radio, nothing. The rear view screen works and phone comes up on it, that's it. Anyone had or heard anything like this? 1500 miles on it. Going to see if I can find a fuse blown. It seemed to go out when my wife plugged her phone in to charge.
This just happened to me today! Ugh!
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Hello there,

Press and hold the volume knob to turn it back on.
WOW! Thanks. This just happened to me yesterday. It worked! How would anyone know to do this? Seems odd. I thought I blew a fuse somehow and was about to schedule service. I've only had my car for 4 months and I was concerned. Thanks for the tip. You saved the day.
 

·
Registered
2020 CX-30 GS FWD, Snowflake White
Joined
·
659 Posts
WOW! Thanks. This just happened to me yesterday. It worked! How would anyone know to do this? Seems odd. I thought I blew a fuse somehow and was about to schedule service. I've only had my car for 4 months and I was concerned. Thanks for the tip. You saved the day.
see post #6 & 7 :D
 
1 - 10 of 10 Posts
Top