Mazda CX‌-30 Forum banner
241 - 260 of 445 Posts
Hello @ASH8 I have a Mazda 3 IGT 2021 With ECU 7000C0A-NA01_12002 Could you please share with me the latest firmware? Question... Is it possible to see android Auto directions on the HUD? Sorry... I'm not able to send tu a message. Thanks in advance! Michel Velasco

Hello! I am from Europe. I have a CX30 MY2024. The navigator doesn't warn me when a speed camera is near on my way. I know this is a common problem of all M3 and CX30 MY2024, at least in Europe. Does anyone know if there is an update to solve this issue? Thanks in advance.

Ну як правило можуть появитись якісь додаткові фічі , якщо були баги на попередній прошивці , відповідно їх не має . Але мене цікавило не це а так , як маю сх-30 змінити мову на українську на дисплеї . Раніше мав Мазда 6 2016 із США на мультимедії Gen6, то там по замовчуванні стояла американська прошивка і я спокійно оновив на європейську прошивку і в мене було все українізоване .(бачу що зареєстровані із України тому на українській)

Десь читав на форумах що ніби оновлення недобавляє додаткові мови. Чекаю на файли від ASH8. Оновлюсь тоді буде видно;). Також автор поста пише що неможливо змінити регіон

Так саме при оновленні не додаються мои (здається) , а от як я робив на Мазді 6 2016 міняв USA на Euro , тод повились нові мови мультимедії

241 - 260 of 445 Posts