Mazda CX‌-30 Forum banner
261 - 280 of 445 Posts
Hello, I want to ask about the need to use a USB type C pendrive, according to the instructions you cannot use an A-C adapter.
The pendrive cannot be larger than 32GB.
Please can you confirm if it can be larger than 32GB so I can later use it for other things?
I really can't put an adapter on it, since I have normal type A pendrives and my CX30 has USB type C connectors. The instructions say that adapters cannot be used, but in this topic it says that an A-C adapter can be used.
Thank you so much!

Я вже отримав файл. Як буде час піду оновлювати. Сподіваюсь нічого не поламаю:). А ви же оновили?
Я оновив, але помилка малфанкшина з'явилась через пару днів, там треба оновлювати всю голову. Трохи змінився дизайн карплея

Я вже отримав файл. Як буде час піду оновлювати. Сподіваюсь нічого не поламаю:). А ви же оновили?
Доброго дня! Не було проблем з тим що файли для апдейту не бачить на флешці? Зараз маю таку проблему і поки не розумію як вирішити

Доброго дня! Не було проблем з тим що файли для апдейту не бачить на флешці? Зараз маю таку проблему і поки не розумію як вирішити
Привіт! Ні проблем не було все пройшло добре. Сам процес зайняв всього десь 15 хв. Можливо проблема в флешці. Попробуй іншу і обовязково в форматі Fat32. Краще вибрати якусь стару флешку. Зними ніби пролбем немає бути

Я оновив, але помилка малфанкшина з'явилась через пару днів, там треба оновлювати всю голову. Трохи змінився дизайн карплея
Ці файли які дають вони оновлюють всю голову. Після оновлення пройшло більше місяця. Проблем немає. Хоча у мене і не було до оновлення

You must message me by CLICKING ON MY Rotory Engine ROTOR AVATAR and then requesting what you are after, plus what FULL Version Number and LETTERS is in your car right now!, plus Your country.

IF you can not still message me it is because YOU ARE A brand New Member Here which has USER restrictions that I can do nothing about MOST CAR FORUMS DO THIS.
YOU MUST then post in any Threads in THIS FORUM and then Post reply it, then wait for about 24 hours AND THEN you should be-able to MESSAGE anyone PRIVATELY..
Im currently running 7000C0A-NA01_11002 and would like to update if possible. However, I cannot message you privately.

261 - 280 of 445 Posts