Mazda CX‌-30 Forum banner

Polymetal Gray Metallic Mazda CX-30 Wątek ze zdjęciami

92K views 90 replies 33 participants last post by  AlanCB  
#1 · (Edited)
#20 ·
Zrobiłem to zdjęcie przed usunięciem uchwytu na przednią tablicę rejestracyjną. Dziwne, jak mój telefon odebrał przedni panel jako nieco inny odcień! Planuję wymienić 18-calowe felgi na standardowe, matowe, czarne felgi Mazdy.
View attachment 576
Myślę, że w moim następnym leasingu chcę kolor, który masz :) wygląda na trochę niebieski.

#24 ·
Uwielbiam ten kolor tak bardzo. Zamierzam również kupić następną Mazdę w tym kolorze. Każdy, kto to widzi, komentuje, jak ładny jest ten kolor. To naprawdę fajne, jak wygląda bardziej niebiesko lub bardziej szaro, w zależności od tego, jak pada na niego światło.
Należy pamiętać, że ten kolor można uzyskać tylko w najwyższym pakiecie Premium

#37 · (Edited)
Pierwsze zdjęcia mojego CX-30 AWD Carbon Edition z 2022 roku. Prawdopodobnie niezbyt dobry czas na robienie zdjęć ze względu na popołudniowe słońce w AZ, ale oto one. Zaczerniłem chromowany przedni grill i dolną listwę boczną okna w moim samochodzie, a także dodałem czarny akcent do wnęki na tylną klapę na tablicę rejestracyjną, aby lepiej wkomponować czarny poziomy zderzak w nadwozie/tylną klapę. Jeszcze nie zrobiłem mojego projektu DIY, aby obniżyć przedni wlot powietrza, aby nadać mu wkładkę/wzór grilla podobny do górnego grilla, ale poza tym jest na razie gotowa.

owns 2022 Mazda CX-30 Carbon Edition (NA 2.5L, No Cylinder-Deactivation)
#38 ·
Pierwsze zdjęcia mojego CX-30 AWD Carbon Edition z 2022 roku. Prawdopodobnie niezbyt dobry czas na robienie zdjęć ze względu na popołudniowe słońce w AZ, ale oto one. Pomalowałem na czarno chromowany przedni grill i dolne listwy szyb bocznych w moim samochodzie, a także dodałem czarny akcent do wnęki na tylną klapę na tablicę rejestracyjną, aby lepiej zintegrować mocny poziomy czarny zderzak z całym nadwoziem/tylną klapą. Jeszcze nie zrobiłem mojego projektu DIY, aby obniżyć przedni wlot powietrza, aby nadać mu wkładkę/wzór grilla podobny do górnego grilla, ale poza tym jest na razie gotowa.

View attachment 3959

View attachment 3960

View attachment 3961

View attachment 3962
😍 Piękne!! Jaki kolor wnętrza wybrałeś?

#46 · (Edited)
Najnowsze zdjęcia mojego Polymetal Gray Metallic CX-30 po dzisiejszym wykonaniu modyfikacji/dodatku dolnej kratki wlotu powietrza i zamianie nieporęcznej, pomalowanej na czarno metalowej ramki tablicy rejestracyjnej na miękką, silikonową, czarną ramkę na tablicę. Ostre popołudniowe słońce tutaj w Arizonie utrudnia niestety zrobienie dobrych, subtelnych zdjęć. Prawdopodobnie trzeba będzie to zrobić wcześniej rano lub później wieczorem...

owns 2022 Mazda CX-30 Carbon Edition (NA 2.5L, No Cylinder-Deactivation)