Mazda CX‌-30 Forum banner
81 - 99 of 102 Posts
Co za różnica w porównaniu do powyższych zdjęć, kiedy nie było słonecznie.
View attachment 7373
Niektóre pojazdy wyglądają o wiele lepiej w słabym świetle, pochmurnych/zacienionych warunkach IMO. Nie jestem fanem mojej Carbon Edition w silnym, intensywnym świetle słonecznym, w porównaniu do tego, jak wygląda w innych warunkach.

owns 2022 Mazda CX-30 Carbon Edition (NA 2.5L, No Cylinder-Deactivation)
Niektóre pojazdy wyglądają o wiele lepiej w słabszym świetle, pochmurnych/zacienionych warunkach IMO. Nie jestem fanem mojej Carbon Edition w mocnym, intensywnym świetle słonecznym, w porównaniu do tego, jak wygląda w innych warunkach.
Głęboki kryształowy niebieski mik wygląda na zmianę koloru w zależności od światła i kąta, pod jakim się go widzi, podobnie jak czerwień i czerń. Niedawno przejechałem przez burzę z deszczem i zatrzymałem się, żeby zjeść, wyszło słońce i krople deszczu wyglądały jak niebieskie diamenty osadzone w lakierze.

Głęboki kryształowy niebieski mik wygląda na zmianę koloru w zależności od światła i kąta, pod jakim go złapiesz, podobnie jak czerwony i czarny. Niedawno przejechałem przez burzę z deszczem i zatrzymałem się, żeby zjeść, wyszło słońce, a krople deszczu wyglądały jak niebieskie diamenty osadzone w lakierze.
Widziałem, jak mój pokazywał wyraźną zieloną plamę w wieczornym świetle, ale nie udało mi się tego uchwycić.

Widziałem, jak mój pokazywał wyraźną zieloną plamę w wieczornym świetle, ale nie udało mi się jej uchwycić.
Też od czasu do czasu mam, nie mogę uchwycić kąta, aby uzyskać spójne odbicie, nie mówiąc już o zrobieniu zdjęcia. Mika wydaje się mieć własny kolor(y).

Deep Crystal Blue Mica to świetnie wyglądający lakier w szerszej gamie warunków oświetleniowych w porównaniu do mojej Carbon Edition (IMO), ale wciąż jestem wielkim hejterem :mad: wyboru Mazdy, aby umieścić chromowo-srebrne listwy z przodu/boku i relingi dachowe w CX-30, biorąc pod uwagę jego grube czarne okładziny, a zwłaszcza w tych z dodatkowymi czarnymi kołami/lusterkami bocznymi.

owns 2022 Mazda CX-30 Carbon Edition (NA 2.5L, No Cylinder-Deactivation)
  • Like
Reactions: Rascey
81 - 99 of 102 Posts